Bergen Arts & Science Charter School

๐—ถ๐—Ÿ๐—ฒ๐—ฎ๐—ฟ๐—ป ๐—ฆ๐—ฐ๐—ต๐—ผ๐—ผ๐—น๐˜€โ€™ ๐—ž๐—ฟ๐—ถ๐˜€๐—ฝ๐˜† ๐—ž๐—ฟ๐—ฒ๐—บ๐—ฒ ๐—”๐—ป๐—ป๐˜‚๐—ฎ๐—น ๐—•๐—ฎ๐—ธ๐—ฒ ๐—ฆ๐—ฎ๐—น๐—ฒ

Tuesday, February 26th

Recent News

en English
X
RSS Alerts โ€“ iLearn Schools
 • Delayed Opening 2/13/19 February 13, 2019
  Please be advised that all iLearn Schools will have a 2 hour delayed opening tomorrow, on Wednesday, February 13, 2019. Should conditions change, you will receive an updated message with new information.ย Thank you and be safe. The post Delayed Opening 2/13/19 appeared first on iLearn Schools.
  Bergen Arts and Science
 • Delayed Opening!!! February 8, 2018
  Good evening families of all iLearn Schools students: Due to the road conditions, tomorrow, February 8, 2018 all schools will have a delayed opening. Students must report to the school at 10:00 am and staff at 9:30 am. Thank you and please be careful. The post Delayed Opening!!! appeared first on iLearn Schools.
  Bergen Arts and Science
 • Attention Elementary Parents & Guardians January 30, 2018
  If your child is going to be sick from school please contact the main office to advise by 9am. You can call (862) 247-8510 or email [email protected] [email protected] Thank you for your continued support and assistance. The post Attention Elementary Parents & Guardians appeared first on iLearn Schools.
  Bergen Arts and Science
 • Important Announcement Regarding Drop Off at Bergen Elementary! January 24, 2018
  Our new drop off procedures have been going well for the past few weeks and we hope you are enjoying the convenience of dropping off in front of the school. We are noticing a large number of parents waiting until 7:55-8:00AM to drop off. This is causing a lot of congestion and back up on […]
  Bergen Arts and Science
 • Parents Safety and Security Message Fall 2017 August 30, 2017
  iLearn Schools Parents welcome back! Summer is finally over and our schools are getting the final touches to ensure they are safe and prepared for your childโ€™s continued education. To our new students and parents, we are pleased to have you in our tuition-free, public charter schools! You have made a great choice.ย  You have […]
  Bergen Arts and Science

FEAST OF GIVING

Let us help make this celebration a memorable one!